• blank-image

Concierge

&

Service Professionals

Ervaar Concierge Amsterdam

Een unieke Ervaring

Concierge Amsterdam weet waar u moet zijn. Voor een bijzondere dag met uw werknemers, collega’s, vrienden of kennissen. Of met uw zakenrelaties. Hoog bezoek uit het buitenland, bijvoorbeeld, dat best nog even mag napraten over die fantastische trip naar Amsterdam. U heeft plannen, wensen en ideeën, maar u beschikt niet over de juiste contacten in Amsterdam. En die heeft u toch echt nodig om dat droomuitje werkelijkheid te maken. Geen zorgen. Met behulp van ons indrukwekkende netwerk van professionals uit de Amsterdamse servicebranche, bieden wij u op maat gemaakte – en altijd verrassende – belevingen in de stad aan.

DOE EEN AANVRAAG

Dit Bieden wij

Van grote bedrijfsevenementen tot kleinschalige privéaangelegenheden: Concierge Amsterdam brengt u naar de juiste plek. Of plekken. Ons team bestaat uit organisatietalenten met veel – heel veel – kennis van zaken. Over de mooiste locaties in Amsterdam, bijvoorbeeld, met het allerlekkerste eten. Onze events zijn chique. Exquise. Maar altijd mét een personal touch.

ONZE DIENSTEN

Concierge Amsterdam Spotted

Het team van Concierge Amsterdam

Bojana Duovski Bojana is een echte leider. Eén die streeft naar perfectie en nooit genoegen neemt met minder. Ik houd van Amsterdam omdat je er tijdens elke wandeling, fiets– of boottocht wel iets nieuws ontdekt. Bent u Bojana kwijt op vrijdagavond? Ga eens op zoek naar haar dochter. Grote kans dat ze samen popliedjes aan het zingen zijn.

Reshma Reshma weet hoe ze u in de watten legt. En een glimlach doet doorbreken op uw gezicht. Ik houd van Amsterdam omdat ik mijn grote liefde hier vond. Trouwens: Deze foodie spendeert graag uren online op zoek naar verschillende menu’s. U–ren.

Bas Bas is groen, gezond, en op de hoogte van elke trend. Ik houd van Amsterdam omdat deze stad meer dan 170 verschillende nationaliteiten huisvest. En toch voelt iedereen zich hier thuis. Feit: Bas dronk alláng ijskoude groentesapjes voordat deze hip werden.

Maurits Maurits werkt met passie en heeft oog voor detail. Ik houd van Amsterdam omdat deze stad zo levendig is. Je krijgt energie door alleen al de straat op te gaan. En hij houdt van spreadsheets. Hij gebruikte er één voor het doorhakken van een belangrijke knoop: nam hij wel of geen kat? Maurits heeft geen kat.

Sasa Sasa heeft niet alleen een goed gevoel voor humor en een warme persoonlijkheid; het is ook een extreem goede fotograaf. Ik houd van Amsterdam omdat de stad zo veelzijdig is en een duidelijke identiteit heeft. Weetje: Sasa viel ooit in slaap tijdens het wachten op het perfecte shot. Gelukkig werd hij net op tijd wakker.

Alma Omerovic Alma is een idealist met een jaloersmakend organisatietalent – en ze vindt inspiratie in de allerkleinste dingen. Bewonderenswaardig. Ik houd van Amsterdam omdat ik in deze stad groot kan dromen, en hier vervolgens alles kan uitvoeren. Alma houdt van briefpapier en notitieboekjes. Ze bewaart haar verzameling thuis in 18 verschillende opbergdozen.

Francisco Francisco is een ontwerper met een gezonde dosis OCD. Ik houd van Amsterdam omdat je de hele stad per fiets kunt doorkruizen, en je op elke straathoek heerlijke snacks kunt kopen. Francisco koopt ook graag nieuwe sokken. Heel graag. Licht–obsessief–graag.

Bojana Snijders Dankzij Bojana weten wij wat perfectionisme is. Zeker wanneer het op koken aankomt. Ik houd van Amsterdam omdat dit een wereldstad is verkleed als charmant dorpje met slaperige grachten. Hoe fascinerend: Bojana is drie keer getrouwd geweest. Met dezelfde man. (En nog nooit gescheiden.)

John John is onze charmante conceptontwikkelaar en tevens woordtovenaar. Ik houd van Amsterdam omdat dit is zoals een stad zou moeten zijn. Nogal verwarrend: De man kleedt zich píekfijn, maar zijn bureaublad ziet er aanzienlijk minder georganiseerd uit.

Laura de Vries Laura is een hardwerkende initiatiefnemer met perfectionistische trekken. Ik houd van Amsterdam omdat je hier op elk moment van de dag wel ergens kunt ontbijten. Dubieus: Laura doet liever de was van anderen, dan die van haarzelf.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte!

Bekijk onze vorige nieuwsbrief