Over Ons

Het liefst praten wij elke dag, de hele dag, over Amsterdam. Over de bijzondere gebouwen, verborgen plekken en pas ontdekte eetgelegenheden. De passie voor onze lievelingsstad delen wij graag. Dat geldt ook voor ons gigantische netwerk en de kennis die wij in huis hebben om elk event om te toveren tot een unieke ervaring. Concierge Amsterdam garandeert topkwaliteit. En onbezorgdheid. Wij denken mee, houden rekening met uw wensen en ontnemen u alle organisatiestress. Gewoon. Omdat wij niets liever doen.

DOE EEN AANVRAAG

Our Onze Aanpak

Onze jarenlange ervaring doet de (bedrijfs)evenementen van Concierge Amsterdam het conventionele overstijgen. Geen bowlingbanen, bitterballen of smartlappenkoor dus. Alstublieft niet! Tenzij u daarom vraagt. Wij zijn goed in het samenstellen van onvergetelijke bedrijfsevents en privéaangelegenheden. In het creëren van ervaringen. Verrassingen. Details die het verschil maken. Voor elk evenement zoeken wij de juiste ingrediënten bij elkaar zodat deze perfect bij u past en uw bedrijf.

DOE EEN AANVRAAG

Hoe wij Werken

1. AANVRAAG

U doet een aanvraag: telefonisch of online.

2. BRIEFING

Wij controleren of wij al uw wensen correct hebben doorgekregen, zodat wij aan de slag kunnen met het concept voor uw evenement.

3. ONTWIKKELING

Op basis van uw wensen, ontwikkelen wij een op maat gemaakt evenement.

Concierge Amsterdam.

4. GOEDKEURING

Voordat wij verder gaan met de ontwikkeling, vragen wij u ons concept goed te keuren.

5. BETALING

Wij verzoeken u vriendelijk vooraf te betalen om zo al uw verzoeken te kunnen garanderen.

6. Geniet

Terwijl u achterover leunt, zorgen wij voor een onvergetelijke ervaring.

Waarom Wij

ÉÉN CONTACTPERSOON
ÉÉN BEDRIJF
ÉÉN FACTUUR

Concierge Amsterdam ontfermt zich over de gehele organisatie van uw evenement. Hierover heeft u contact met slechts één van de dames en heren uit ons team. Hij of zij communiceert met ons netwerk van topleveranciers en bedrijven waarmee wij samenwerken. U ontvangt slechts één factuur waarop u alle gebruikte services kunt terugvinden. Omdat wij voor elke klant een op maat gemaakt event organiseren, zijn alle ervaringen die wij aanbieden, stuk voor stuk uniek.

Concierge Amsterdam Spotted

Het team van Concierge Amsterdam

Bojana Duovski Bojana is een echte leider. Eén die streeft naar perfectie en nooit genoegen neemt met minder. Ik houd van Amsterdam omdat je er tijdens elke wandeling, fiets– of boottocht wel iets nieuws ontdekt. Bent u Bojana kwijt op vrijdagavond? Ga eens op zoek naar haar dochter. Grote kans dat ze samen popliedjes aan het zingen zijn.

Reshma Reshma weet hoe ze u in de watten legt. En een glimlach doet doorbreken op uw gezicht. Ik houd van Amsterdam omdat ik mijn grote liefde hier vond. Trouwens: Deze foodie spendeert graag uren online op zoek naar verschillende menu’s. U–ren.

Bas Bas is groen, gezond, en op de hoogte van elke trend. Ik houd van Amsterdam omdat deze stad meer dan 170 verschillende nationaliteiten huisvest. En toch voelt iedereen zich hier thuis. Feit: Bas dronk alláng ijskoude groentesapjes voordat deze hip werden.

Maurits Maurits werkt met passie en heeft oog voor detail. Ik houd van Amsterdam omdat deze stad zo levendig is. Je krijgt energie door alleen al de straat op te gaan. En hij houdt van spreadsheets. Hij gebruikte er één voor het doorhakken van een belangrijke knoop: nam hij wel of geen kat? Maurits heeft geen kat.

Sasa Sasa heeft niet alleen een goed gevoel voor humor en een warme persoonlijkheid; het is ook een extreem goede fotograaf. Ik houd van Amsterdam omdat de stad zo veelzijdig is en een duidelijke identiteit heeft. Weetje: Sasa viel ooit in slaap tijdens het wachten op het perfecte shot. Gelukkig werd hij net op tijd wakker.

Alma Omerovic Alma is een idealist met een jaloersmakend organisatietalent – en ze vindt inspiratie in de allerkleinste dingen. Bewonderenswaardig. Ik houd van Amsterdam omdat ik in deze stad groot kan dromen, en hier vervolgens alles kan uitvoeren. Alma houdt van briefpapier en notitieboekjes. Ze bewaart haar verzameling thuis in 18 verschillende opbergdozen.

Francisco Francisco is een ontwerper met een gezonde dosis OCD. Ik houd van Amsterdam omdat je de hele stad per fiets kunt doorkruizen, en je op elke straathoek heerlijke snacks kunt kopen. Francisco koopt ook graag nieuwe sokken. Heel graag. Licht–obsessief–graag.

Bojana Snijders Dankzij Bojana weten wij wat perfectionisme is. Zeker wanneer het op koken aankomt. Ik houd van Amsterdam omdat dit een wereldstad is verkleed als charmant dorpje met slaperige grachten. Hoe fascinerend: Bojana is drie keer getrouwd geweest. Met dezelfde man. (En nog nooit gescheiden.)

John John is onze charmante conceptontwikkelaar en tevens woordtovenaar. Ik houd van Amsterdam omdat dit is zoals een stad zou moeten zijn. Nogal verwarrend: De man kleedt zich píekfijn, maar zijn bureaublad ziet er aanzienlijk minder georganiseerd uit.

Laura de Vries Laura is een hardwerkende initiatiefnemer met perfectionistische trekken. Ik houd van Amsterdam omdat je hier op elk moment van de dag wel ergens kunt ontbijten. Dubieus: Laura doet liever de was van anderen, dan die van haarzelf.

De Conciërge

Goed. Maar wat is een conciërge nu eigenlijk?

con–cierge / meervoud: conciërges
(1697 - 2006)
1. Een huisbewaarder
2. De portier van een openbaar gebouw, bv. een school.
(bron: Van Dale)
(2006 - heden)
1. Een getrainde professional met een indrukwekkend netwerk dat het ogenschijnlijk ‘onmogelijke’ mogelijk maakt.
2. Iemand met een liefde voor goede service, die voor een extraatje zorgt tijdens een diner of hotelovernachting, en tips kan geven voor dat ultieme adresje.
3. Concierge Amsterdam.
(bron: Uiteenlopende bronnen)

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte!

Bekijk onze vorige nieuwsbrief