Over Ons

Het liefst praten wij elke dag, de hele dag, over Amsterdam. Over de bijzondere gebouwen, verborgen plekken en pas ontdekte eetgelegenheden. De passie voor onze lievelingsstad delen wij graag. Dat geldt ook voor ons gigantische netwerk en de kennis die wij in huis hebben om elk event om te toveren tot een unieke ervaring. Concierge Amsterdam garandeert topkwaliteit. En onbezorgdheid. Wij denken mee, houden rekening met uw wensen en ontnemen u alle organisatiestress. Gewoon. Omdat wij niets liever doen.

DOE EEN AANVRAAG

Our Onze Aanpak

Onze jarenlange ervaring doet de (bedrijfs)evenementen van Concierge Amsterdam het conventionele overstijgen. Geen bowlingbanen, bitterballen of smartlappenkoor dus. Alstublieft niet! Tenzij u daarom vraagt. Wij zijn goed in het samenstellen van onvergetelijke bedrijfsevents en privéaangelegenheden. In het creëren van ervaringen. Verrassingen. Details die het verschil maken. Voor elk evenement zoeken wij de juiste ingrediënten bij elkaar zodat deze perfect bij u past en uw bedrijf.

DOE EEN AANVRAAG

Hoe wij Werken

1. AANVRAAG

U doet een aanvraag: telefonisch of online.

2. BRIEFING

Wij controleren of wij al uw wensen correct hebben doorgekregen, zodat wij aan de slag kunnen met het concept voor uw evenement.

3. ONTWIKKELING

Op basis van uw wensen, ontwikkelen wij een op maat gemaakt evenement.

Concierge Amsterdam.

4. GOEDKEURING

Voordat wij verder gaan met de ontwikkeling, vragen wij u ons concept goed te keuren.

5. BETALING

Wij verzoeken u vriendelijk vooraf te betalen om zo al uw verzoeken te kunnen garanderen.

6. Geniet

Terwijl u achterover leunt, zorgen wij voor een onvergetelijke ervaring.

Waarom Wij

ÉÉN CONTACTPERSOON
ÉÉN BEDRIJF
ÉÉN FACTUUR

Concierge Amsterdam ontfermt zich over de gehele organisatie van uw evenement. Hierover heeft u contact met slechts één van de dames en heren uit ons team. Hij of zij communiceert met ons netwerk van topleveranciers en bedrijven waarmee wij samenwerken. U ontvangt slechts één factuur waarop u alle gebruikte services kunt terugvinden. Omdat wij voor elke klant een op maat gemaakt event organiseren, zijn alle ervaringen die wij aanbieden, stuk voor stuk uniek.

Concierge Amsterdam Spotted

De Conciërge

Goed. Maar wat is een conciërge nu eigenlijk?

con–cierge / meervoud: conciërges
(1697 - 2006)
1. Een huisbewaarder
2. De portier van een openbaar gebouw, bv. een school.
(bron: Van Dale)
(2006 - heden)
1. Een getrainde professional met een indrukwekkend netwerk dat het ogenschijnlijk ‘onmogelijke’ mogelijk maakt.
2. Iemand met een liefde voor goede service, die voor een extraatje zorgt tijdens een diner of hotelovernachting, en tips kan geven voor dat ultieme adresje.
3. Concierge Amsterdam.
(bron: Uiteenlopende bronnen)

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte!

Bekijk onze vorige nieuwsbrief