Wij organiseren zowel unieke bedrijfsevenementen als bijzondere privéaangelegenheden, die plaatsvinden op de meest uiteenlopende plekken in Amsterdam. Hierbij nemen wij de complete organisatie op ons, en schakelen wij ons gigantische netwerk van professionals uit de servicebranche in. Wij zijn op de hoogte van de laatste trends op het gebied van lifestyle, entertainment en horeca. Hieronder vindt u een overzicht van de services die wij aanbieden.

Bedrijfsuitjes

Van bedrijfsuitjes tot klantbezoeken, van een zakendiner tot themafeest. Wij verzorgen op maat gemaakte events die bij u en uw werknemers passen. En die perfect aansluiten bij uw wensen. Hiervoor maken we gebruik van ons zeer uitgebreide netwerk, en zorgen we voor de allerbeste deal.

Tentoonstellingen en exposities

Bezoekt u een tentoonstelling of expositie in Amsterdam? Breng ons op de hoogte van uw planning. Wij verzorgen gepersonaliseerde programma’s voor expo-bezoekers die hun beperkte tijd in de hoofdstad zo goed mogelijk willen doorbrengen. Zo weet Concierge Amsterdam precies bij welke netwerkbijeenkomsten u moet zijn.

Bedrijfsevenementen

Staat er een jubileum op de planning? Een teambuildingsactiviteit of een groot bedrijfsfeest? Mooi. Ook daarvoor kunt u Concierge Amsterdam inzetten. Wij vinden de perfecte locatie en zorgen voor de beste lokale leveranciers. Concierge Amsterdam regelt álles. Van de opbouw tot de uitvoering, en zorgt ervoor dat u na afloop slechts één factuur ontvangt voor het complete pakket.

Vliegveldbeleving

Lange vlucht gehad? Snappen we. Leun maar lekker achterover. Wij komen u ophalen van het vliegveld en zorgen vervolgens voor een rondje langs de Amsterdamse highlights. Concierge Amsterdam brengt u in contact met de leukste locals, zet u af bij de beste restaurants, en laat u de nodige cultuur opsnuiven. Als u daar behoefte aan heeft natuurlijk.

Advies voor horecaondernemers

Amsterdam groeit. De stad trekt elk jaar meer bezoekers met steeds hogere verwachtingen op het gebied van hospitality. Hoe kunt u deze verwachtingen waarmaken? Concierge Amsterdam houdt zich al tien jaar bezig met het adviseren van ondernemers binnen de Amsterdamse horeca. Boek ons voor een consult, of nodig ons uit voor het geven van een training of presentatie. Wij kunnen uw onderneming ongetwijfeld naar een hoger niveau helpen.

Kennis over de stad

Amsterdam kent geen geheimen voor ons. En daar kunt u maar beter uw voordeel mee doen. Bent u op zoek naar dé unieke locatie? Die ene waarvan u zich afvraagt: bestaat die eigenlijk wel? Of naar een andere verborgen parel? Schakel ons in. Wij weten wat u zoekt.

Entertainment

Wij verzorgen Amsterdamse nachten die niet meer uit uw geheugen te wissen zijn. Concierge Amsterdam kent elke (verborgen) club, en laat u nergens in de rij staan. High five de uitsmijter dus, en loop gauw door naar uw VIP-tafel. Ook stellen wij uw feesten en partijen samen. Inclusief chef-kok. Eén die uw (buitenlandse) zakenrelaties versteld zal doen staan. Concierge Amsterdam regelt alles aan de achterkant, en u ontvangt de complimenten.

Specials

Tickets voor uitverkochte concerten of sportwedstrijden. Shoppen na sluitingstijd in uw lievelingswinkel. Een glas champagne met uw favoriete artiest. Een introductie binnen dat ogenschijnlijk hermetisch gesloten zakennetwerk. Toegang tot dat exclusieve evenement in de stad. Onmogelijk? Niet voor ons. Ook organiseren wij bijzondere verjaardagsfeesten en andere partijen waarover de gasten na afloop nét wat langer zullen napraten. En wij zijn romantisch. Concierge Amsterdam denkt mee met de invulling van het ultieme huwelijksaanzoek. Uiteraard kunt u ook voor een origineel vrijgezellenfeest terecht bij ons.

Workshops voor serviceprofessionals

Concierge Amsterdam verzorgt trainingen voor bedrijven met ambitie. Onze hospitality-experts gaan graag met u aan de slag om de service en gastvrijheid binnen uw bedrijf naar een hoger plan te tillen. Wij bieden op maat gemaakte workshops. Bij u op kantoor. Of op een inspirerende locatie.

Hoe wij Werken

1. AANVRAAG

U doet een aanvraag: telefonisch of online.

2. BRIEFING

Wij controleren of wij al uw wensen correct hebben doorgekregen, zodat wij aan de slag kunnen met het concept voor uw evenement.

3. ONTWIKKELING

Op basis van uw wensen, ontwikkelen wij een op maat gemaakt evenement.

Concierge Amsterdam.

4. GOEDKEURING

Voordat wij verder gaan met de ontwikkeling, vragen wij u ons concept goed te keuren.

5. BETALING

Wij verzoeken u vriendelijk vooraf te betalen om zo al uw verzoeken te kunnen garanderen.

6. Geniet

Terwijl u achterover leunt, zorgen wij voor een onvergetelijke ervaring.